Internat

internatet1-2021.jpg

Internatet er eit trygt og fint tilbod for deg som skal gå på vidaregåande skule på Voss. Du bur på eige hybelrom, men i eit fellesskap med andre elevar. Det er alltid nokon å vera ilag med utover kvelden. Internatet er plassert på Rogne og det er kort veg til dei to vidaregåande skulane, til butikkar og til buss/tog frå Voss sentrum.

Fritidsaktivitetar

Internatet legg til rette for ulike aktivitetar for dei som bur der:

• Det er quiz-kveldar, speling av dataspel saman med andre, kortspel og brettspel. Dette skapar engasjement og trivnad for alle her.
  • Det er laga til eit mediarom ( til leksebruk/ film/ musikk) og eit trimrom.
  • I gymsalen på Voss gymnas er det ballaktivitetar tysdagar kl.19.00 – 21.00.
internatet2-2021.jpg

Transport til skule

Det er gå- eller sykkelavstand til dei to vidaregåande skulane på Voss. Kvar morgon går det buss til Voss vgs i Skulestadmo kl 07.45 og det gjer at elevar kan få seg frukost i skulen si
kantine før skulestart.

Kjøkken

Kvar etasje har kjøkken og opphaldsrom. På kjøkkenet er det m.a kjøleskåp, frysar, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, og fjernsyn og sofa på opphaldsrommet.

Hybelen

På rommet ditt er det seng med madrass (90x200), vask med spegel, pult og stol og eit garderobeskåp. Du ordnar gardin(160 høgde x135 breidd) , dyne og pute. Vaskeutstyr (mopp/bøtte/klut) til å vaska rommet ditt må du ha, i kvar etasje står det ein støvsugar til din disposisjon.
Hybelprisen er pr. månad for
dublettrom kr 4500,-
enkeltrom kr 4800,-

internatet3-2021.jpg

Vaskerommet

På vaskerommet er det vaskemaskiner og tørketromlar, 4 stk av kvar type. I tillegg har me rom til å tørke klede, sko osv. Vaskemiddel er ikkje med.

Vekking

Kvar morgon har nattevakt ein morgonrunde med vekking for dei som ynskjer.

Tilbod om mat på Voss vidaregåande

Kantina tilbyr «ei matpakke» med frukost og middag, den gjeld for alle elevar. Du kan også laga deg niste om morgonen. For skuleåret 2022/2023 er prisen for  denne matpakka kr 1800 pr mnd.

Spørsmål?

Ta kontakt med internatleiar Marit S. Glimme